Förenkla din vardag

Visst har jag rätt om jag säger att din arbetsplats är väldigt digitaliserad? Att ni använder er av olika apparater som gör det enklare för er att arbeta – till exempel datorer, mobiltelefoner, skärmar, och så vidare? Men varför ska du behöva begränsa de digitala hjälpmedlen till din arbetsplats när du också kan få in dem i din vardag?

Jag menar inte att du ska sitta framför TV:n eller datorn på din fritid, men att exempelvis använda en elvisp istället för en handvisp kan förenkla och effektivisera din vardag mycket. Och det stannar inte där. Det finns många tekniska och digitala uppfinningar som gör din vardag enklare, så som då exempelvis elvispar och eltandborstar (klicka på läs mer för att hitta din favorit!).

Hitta den gyllene balansen

Eltandborstar och elvisp är bara några exempel på allt det du kan skaffa för att förenkla din vardag. Och nu när det finns sådana hjälpmedel att köpa varför ska du inte köpa dem om du har råd och vill? Tillåt dig själv att göra sådant du gillar istället för att lägga tid på tråkigheter som tar flera timmar.

Som sagt vill jag inte att du ska tolka detta som att du ska köpa hur många prylar som helst. Samtidigt som du köper apparater som gör att du själv inte behöver tänka eller göra något så bör du hitta en slags balans. Tänk att lagom är bäst, men tillåt dig själv att njuta av livet och nyttja de hjälpmedel som finns.